Trailerverhuur

U kunt bij Boonzaaijer trailerverhuur terecht als u een trailer wilt huren. Trailerverhuur en opleggerverhuur kan variëren van één dag tot een middellange of lange termijn. Wij verhuren opleggers, diepladers, cityopleggers, schuifzeilopleggers- tautliner, kooiaap, BE opleggers. Flexibiliteit voor onze klanten staat voorop. Als u dat wenst brengen wij de oplegger voor u naar de laadplaats of halen de oplegger weer op van de losplaats. U kunt zelfs bij ons ook terecht voor het huren van een meeneemheftruck - kooiaap. Boonzaaijer trailerverhuur is een trailerverhuurder waar de opleggers worden onderhouden in eigen werkplaatsen waardoor u beschikt over technisch perfecte opleggers.

 

Boonzaaijer heeft ruime ervaring op het vlak trailerverhuur en daardoor ingespeeld op de veranderingen van transportmaterieel, de wetgeving en de wensen van onze klanten. De trailer bepaalt uiteindelijk welk product over welk traject vervoerd wordt. Boonzaaijer trailerverhuur is nu één van de grotere partijen op de trailermarkt.

 

Diensten Boonzaaijer trailerverhuur - opleggerverhuur

Naast trailers en opleggers verhuurt Boonzaaijer trailerverhuur nog vele andere zaken op logistiek gebied zoals trekkers, vrachtwagens, opleggers en (zee)containers. Evenals trailerverhuur en opleggerverhuur zijn ook deze objecten te huur op zeer flexibele voorwaarden. Trailers zijn er diverse soorten en maten. Boonzaaijer trailerverhuur heeft onder andere de volgende soorten trailers beschikbaar voor trailerverhuur en opleggerverhuur:

  • Dieplader
  • Kipper opleggers
  • Cityoplegger
  • Schuifzeiloplegger - tautliner
  • BE oplegger
  • Meeneem heftruck kooiaap
  • Oplegger met kooiaap

Neem direct contact met ons op voor informatie en/of een scherpe offerte.