Groupage Luxemburg Frankrijk 

Wij vertrekken naar alle overige regio´s in geheel Frankrijk en Luxemburg. Boonzaaijer transport is de groupage specialist voor de Rhône en Alpen. Voor al uw transport vanuit Frankrijk naar uw magazijn in Luxemburg kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze diensten. Hiermee biedt Boonzaaijer ruime mogelijkheden voor opslag, value added logistics en supply chain management vanuit onze warehouse locaties in Frankrijk en Luxemburg. Wij verzorgen de distributie van pakketten, cargo en palletladingen met onze partners. 

 

Groupage naar een klant in Frankrijk, of vanuit Frankrijk naar Luxemburg of een ander Europees land vraagt om een zorgvuldig logistiek proces. Doordat wij de beschikking hebben over een uitgebreid distributienetwerk kunnen wij u ook op dit gebied een kwalitatief hoogwaardig logistiek product bieden.

 

Groupage naar Frankrijk - Luxemburg

Groupage en/of Distributie naar en door geheel Frankrijk laat u uitvoeren door een gespecialiseerde transporteur. Een van onze specialisaties is het groupagetransport. Groupage houdt in dat verschillende zendingen van diverse opdrachtgevers worden verzameld. Het verzamelen van zendingen kan plaatsvinden van diverse opdrachtgevers. Al deze zendingen worden samen geladen en samen uitgeleverd aan één klant.

 

Groupage routes, LTL, FTL van en naar Frankrijk - Luxemburg

Boonzaaijer transport verzorgt groupage in Frankrijk en biedt onze klanten de volgende logistieke mogelijkheden;
Groupage export-import, deelpartijen, volle wagenladingen en compleetladingen naar Frankrijk:

  • Snelle en betrouwbare doorlooptijden
  • Betrouwbaar fijnmazig distributienetwerk
  • Dagelijks lijndienst naar de Rhône en Alpen
  • Eigen vestiging in Mions
  • Tracking & Tracing

 

Wekelijks rijden wij op en vanaf de volgende groupage bestemmingen binnen de onderstaande districten en kantons in Luxemburg:

 

 District Kanton 
 Diekirch Clervaux
  Diekirch
  Redange
  Vianden
  Wiltz
 Grevenmacher Echternach
  Grevenmacher
  Remich
 Luxemburg Capellen
  Esch-sur-Alzette
  Luxemburg
  Mersch

 

Meer mogelijkheden van groupage naar Frankrijk:

Belgie  |  Nederland